10 oktoober, 2009

Ahjuõunad mandlitäidisega

Õunad, õunad, õunad. Mõnusalt punapõsksed ja parajalt hapukad. Ja kui kookidest küll saab, siis võib ju vahelduseks ahjuõunu teha. Lapsepõlvemaitse. Memme juures sai alati ahjuõunu. See mõnus lõhn, mis täitis terve toa.
Tegin seekord natuke teistmoodi- täidisega õunapoolikuid. Head said.

Ahjuõunad mandlitäidisega

Hapud õunad
Või
Suhkur
Kaneel
Purustatud mandlid
Pese õunad, eemalda südamikud ning pane ahjuplaadile. Sega täidiseained ning tõsta täidis õunte sisse. Küpseta umbes 200 kraadises ahjus. Serveeri piima või jäätisega.


1 kommentaar:

  1. oh mis lahedad asjad :) jälle ma puu otsas olnud, kui sellist kraami jagati.
    õuntega mul tuleb meelde hoopis see- et täna teeme õunapomme :D

    VastaKustuta