19 aprill, 2015

Rukkijahuga praetud räimefileed

Üks järjekordne näide sellest, et lihtsuses peitub võlu ja et lihtsad toidud on sageli just need kõige maitsvamad ning saavad ka tavaliselt kõige kiiremini otsa. 
Rukkijahuga praetud räimefileed

räimefileesid
rukkijahu
muna
natuke piima 
soola, pipart
tilli
praadimiseks õli

Klopi muna supitaldrikul kergelt lahti ning lisa natuke piima. Maitsesta segu soolaga ja pipraga. Pane teisele taldrikule rukkijahu. Kasta räimefilee esmalt munasegusse ning seejärel rukkijahusse. Prae kuumal pannil kuldpruuniks. 

1 kommentaar:

  1. ahsamait, kohe kaugelt näha, et head.
    ühtlasi sain teada, mispidi muna ja jahu käivad. oi neid lõputuid vaidlusi sel teemal.

    VastaKustuta