06 juuli, 2009

Kukeseenekaste värskete kartulitega


Kukeseenekaste

1 sibul
200 g kukeseeni
võid
2 dl rõõska koort
Haki sibul ja hauta võis pehmeks, lisa puhastatud seened. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa rõõsk koor. Hauta. Serveeri keedetud kartulitega. Puista üle hakitud tilli ja rohelise sibulaga.
Nii lihtne see ongi.

4 kommentaari:

  1. täitsa lõpp kui ilus. tahan kaa, tahan kaaaa, tahan kaaaaa!!!!!

    VastaKustuta
  2. Ma ei tea kuhu poole joosta - kas turu poole või metsa poole!!! :)

    VastaKustuta
  3. Jookse metsa ja võta mind ka kaasa :)

    VastaKustuta
  4. Minu lemmmiiikkk! Just lõpetasin õhtusöögi, aga tead kus hakkas praegu ila voolama! :D

    VastaKustuta