Sõnu ei olegi vaja. Köögist on kuulda krõmpsutamist :)
Värsked soolakurgid
Meelepärane hunnik kurke
Ühe liitri soolvee kohta:
1 l vett
1 spl jämedat soola
0.5-1 spl suhkrut
1-2 tilliõisikut
2 mustsõstra lehte
1 poolitatud küüslauguküüs
sinepiseemneid
Pese
värsked väikesed kurgid jääkülma veega ja lao klaasist, glasuuritud
keraamikast roostevabast terasest või emailitud potti või purki. Lisa tilliõisikud,
sõstralehed, poolitatud küüslauguküüned ja sinepiseemned.
Soolvett
keeda vastavalt kurkide kogusele. Aja vesi keema, lahusta
selles sool ning suhkur ning vala keev vesi kurkidele.
Toatemperatuuril
saad head kurgid juba 24 tunniga. Väga mõnusad ja krõmpsuvad!
Allikas: Pisike ja Pisut Segi
Ferske sylteagurker
Tahan ka!! Ja kohe !!
VastaKustutaTule külla! Mõned on veel alles :)
VastaKustutaOi, mu suu jookseb vett!
VastaKustutaMmm....
VastaKustuta