03 mai, 2015

Sealihast ahjustrooganov majoneesiga

Tegemist on üsna rammusa roaga ning seetõttu sobiks see ehk paremini talviseks õhtusöögiks, kuid ka vihmasel ja jahedal kevadõhtul on selline ahjuroog eriti mõnus. 

Sealihast ahjustrooganov majoneesiga

500g pehmet sealiha
2-3 sibulat
250 g šampinjone
200 g majoneesi
soola ja pipart
õli
murulauku

Lõika sibulad õhukesteks poolratasteks. Lõika seened õhukesteks viiludeks. 
Pruunista lihatükid õlis ning maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kõrvale. Prae sibulaviilud kergelt klaasjaks. Kuumuta seened pannil kergelt läbi. 
Määri ahjuvorm õliga. Pane liha vormi põhja, kata sibularataste ja seeneviiludega ning nirista peale majonees. Küpseta 200kraadises ahjus umbes 30 minutit. Lisandiks paku keedetud kartuleid või kartuliputru.

Allikas: Nami-Nami

    1 kommentaar:

    1. jummel, see võtab põlved nõrgaks. rammus või mitte, aga imehea paistab see küll.

      VastaKustuta