20 september, 2014

Võine forellifilee kapparitega

Tegelikult oli mul plaanis suppi teha, aga läks pisut teisiti. Jalutasin linnas ja turul ning millegipärast unustasin osa supikraamist ostmata.  Mõtted on vist viimasel ajal nii palju hajevil, et isegi söögiplaanid võivad päeva jooksul mitu korda muutuda. Aga las nad siis muutuvad. Kala on ju ka hea ning võine kapparikaste andis kalale erilise ja mõnusa maitse. Mulle väga meeldis.

Võine forellifilee kapparitega

400- 600 g paksu forelli- või lõhefileed
100 g võid
sidrunimahla
peaotäis hakitud peterselli või tilli
2 sl kappareid
soola
pipart

Loputa kalafilee ning kuivata köögipaberiga. Pane kala ahjuvormi, maitsesta soola-pipraga ning aseta peale umbes 30 g võid väikeste tükkidena. Küpseta 200kraadises ahjus 10-12 minutit. Sulata ülejäänud või praepannil. Tõsta kuumust ning pruunista või. Tõsta pann tulelt, lisa sidrunimahl, petersell/till ja kapparid. Kalla saadud võikaste küpsetatud kalale. 

Allikas: Nami-Nami

1 kommentaar:

  1. ossa raks :) see liigub mul kohe "peaks järgi tegema" rubriiki.

    VastaKustuta