01 märts, 2015

Laimikreem (lime posset)

Otsuste tegemine on keeruline. Ja kui need otsused siis lõpuks tehtud saavad, siis tundub kõik nii hirmutav. Kõik see, mis ees ootab. Üks korralik magustoit aitab alati.  
Sidrunikreemist olin vahepeal täiesti sõltuvuses. Aga laimiga on see kreem veel parem. 

Laimikreem

4 dl 35% rõõska koort
80 g suhkrut
kahe laimi mahl
tsipake soola
Sega potis rõõsk koor ja suhkur. Kuumuta mõõdukal kuumusel, kuni suhkur on lahustunud. Kuumuta keemiseni ning keeda 3-4 minutit pidevalt segades. Tõsta pott tulelt, sega juurde laimimahl ja natuke soola. Lase kreemmil umbes 5 minutit jahtuda. Jaota magustoidupokaalidesse. Lase vähemalt 4 tundi või üleöö jahedas taheneda. 

1 kommentaar: